+ (45) 70 60 50 39
info@bruhnnorgaard.dk

Erhvervsrengøring

Søger I en seriøs samarbejdspartner til rengøring og vinduespudsning og som forstår betydningen af grundighed, fleksibilitet og god dialog, så kontakt Bruhn Nørgaard og få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring og erhvervsservice.

Uanset om I har en enkeltstående rengøringsopgave eller ønsker en fast daglig eller ugentlig aftale, så er I garanteret professionel og grundig rengøring, skræddersyede aftaler på jeres præmisser samt attraktive priser.

 

Vores og jeres medarbejdere

Vi lever af tilfredse kunder og sætter stor ære i, at jeres virksomhed afspejler det, den fortjener.
Hos Bruhn Nørgaard kan vi tilbyde et af Nordjyllands mest engagerede og dedikerede rengøringspersonale, som ved hvad der skal til, for at sikre et skinnende resultat – udenat gå på kompromis med hverken kvaliteten eller slutresultatet.

Vores medarbejderes faglige kvalitet og menneskelige egenskaber har gjort Bruhn Nørgaard til en anerkendt samarbejdspartner hos erhvervslivet, når det kommer til effektiv og grundig erhvervsrengøring af små og store virksomheder, butikker, kontorer, bolig- og ejerforeninger, offentlige institutioner samt restauranter.

Hos os er alle kunder lige vigtige, så uanset udfordring og opgavens omfang, så har vi mandskabet.
Spar penge på at udlicitere rengøring og det beskidte arbejde til Bruhn Nørgaard og frigør flere timer til at gøre det I er bedst til. Vi klarer rengøringen med et smil og anvender udelukkende godkendte midler, så I efterlades med et indbydende og sundt indeklima

– til glæde for medarbejdernes trivsel.

 

Vi tilbyder

Hovedrengøring
Fast daglig eller ugentlig rengøring
Støvsugning og gulvvask
Vinduespolering
Aftørring af overflader
Vedligehold af udendørs arealer

Uanset om I ønsker en fast aftale på erhvervsrengøring eller ønsker at tilknytte os fra gang-til-gang, så bestræber vi os på at tilknytte et fast rengøringspersonale, som løbende opbygger et kendskab til jeres virksomhed og rengøringsbehov.

Så er I garanteret maksimal fleksibilitet og vi kan levere den bedst mulige service

 

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 70 60 50 39 eller udfyld kontaktformularen.
Vi er altid klar med et godt tilbud !