+ (45) 70 60 50 39
info@bruhnnorgaard.dk

Bruhn Nørgaard ApS

Bruhn Nørgaard ApS er en servicevirksomhed som lægger vægt på, at det skal kunne mærkes, når der står mennesker bag. Familien Bruhn har drevet rengøringsvirksomhed i 10 år og Jens Nørgaard har, inden etablering af BruhnNørgaard ApS, gennem en årrække været direktør i Jysk Service.

Familierne Bruhn og Nørgaard har således mange års erfaring i servicebranchen og er de solide mennesker bag den kommunalt godkendte servicevirksomhed. Vi er godkendt i henhold til frit valgs ordningen til udførelse af praktisk bistand i hele Aalborg kommune.

Kontakt os hvis kvalitet og stablitet vægter lige så højt som ærlighed og fortrolighed. Fordi det handler om mere end grundig rengøring, når man vælger hvem der skal hjælpe til i ens hjem eller virksomhed.

Hvem er vi ?

Gitte Knudsen

Gitte Bruhn Knudsen

Direktør


Telefon: 40 60 81 90
Mail: gitte@bruhnnorgaard.dk 

Gitte møder du altid bevæbnet med godt humør, et smil på læben og rengøringsremedier lige ved hånden.

Gitte tager sig af den daglige ledelse og mange opgaver for en række af firmaets nøglekunder. Derudover sørger hun for at vores medarbejdere er top motiverede og i godt humør.

nikolaj knudsen

Nikolaj Knudsen

Partner


Direkte: 40 60 81 91
Mail: nk@bruhnnorgaard.dk

Nikolaj står for planlægning og styring af alle vores opgaver, så det er typisk ham der vil informere dig om din opgaves forløb.

Nikolaj er en del af kontakten for mange af vores kunder. Det vil typisk være ham du “møder” i telefonen, når du ringer til os.