+ (45) 70 60 50 39
info@bruhnnorgaard.dk

Praktisk hjælp

Bruhn Nørgaard er godkendt til udførelse af praktisk bistand i hele Aalborg Kommune. Hvis du af kommunen er visiteret hjælp til praktisk bistand, kan du frit vælge hvilket godkendt firma der skal hjælpe dig.

Bruhn Nørgaard ApS

Familierne Bruhn og Nørgaard har mange års erfaring i servicebranchen og er de solide mennesker bag den kommunalt godkendte servicevirksomhed. Vi er ikke det største firma i branchen, men vi er stabile og glade for det arbejde som vi kan udføre for dig. Vi kan huske alle vores kunder og den nærhed som det bevirker, kan man helt sikkert mærkes i hverdagen.

 

Bliver du visiteret hjælp holder Gitte Bruhn og den tilknyttede service-medarbejder et startmøde med dig hvor opgaverne aftales og er vi igang.

Vi tilstræber at det er de samme medarbejdere som servicerer dig i dit hjem.

At komme i dit hjem er i høj grad en tillidssag. Men du kan på grund af vores krav til medarbejdere være sikkker på at vi vil gengælde din tillid med ærlighed og fortrolighed.

Vi bærer uniform samt ID-kort og har selvfølgelig en ren straffeattest.

Vi medbringer miljøvenlige rengøringsmidler og rengøringsklude – selvfølgelig helt gratis.

Hvem kan få praktisk hjælp?

 

Du kan få hjælp til:

  • praktiske opgaver i hjemmet
  • personlig pleje

Du kan ansøge kommunen om hjemmehjælp i form af varig hjælp, midlertidig hjælp eller som lejlighedsvis aflastning. Du kan få hjælp uanset om du bor alene, i eget hus, i bofællesskab, i plejebolig eller andet.

Du kan inden for bestemte rammer selv være med til at bestemme, hvilke opgaver der skal løses inden for de tildelte timer, og hvordan de fra gang til gang skal tilrettelægges.


Indhold hentet fra borger.dk

Hjemmeservice

Vi kan tilbyde dig hjemmeservice som tilkøbsydelse med muligheden for statstilskud, såfremt du er 65 år eller førtids-pensionist. Du kan købe tilkøbsydelser, enten fordi du ikke kan bevilges kommunal hjemmehjælp, eller fordi du har et ekstra behov udover din bevilgede hjælp.

Eksempler på tilskudsberettiget rengøring:

  • Aftørring af flader i boligen
  • Opvask, i forbindelse med anden rengøring
  • Rengøring af toilet og bad
  • Støvsugning, gulvvask og boning
  • Rensning eller vask af tæpper, gardiner, persienner m.v.
I henhold til hjemme-serviceloven der trådte i kraft 1. januar 2004, kan husstande, hvor mindst én person enten
  • er fyldt 65 år
  • eller er førtidspensionist

få tilskud på 30 % til rengøringsarbejde, som husstanden ellers selv skulle have udført i sit hjem. Det er en generel betingelse, at arbejdet udføres i kundens bolig eller i direkte tilknytning dertil, fx tæppebankning i haven/gårdanlæg.

Tilskuddet gives til husstanden, men udbetales af praktiske årsager til hjemmeservice-virksomheden. Den enkelte husstand kan højst få udbetalt 6.000 kr. i tilskud pr. kvartal for arbejde udført af den samme virksomhed.

Du kan læse mere på Erhvervs og Selskabstyrelsens hjemmeside.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 70 60 50 39 eller udfyld kontaktformularen.
Vi er altid klar med et godt tilbud !